Kosovë

“Ai që ka marrë pare, ia q*** nanën”, degradon gjithçka në studio televizive

Në emisionin “Politiko” të Kanal 10 ka degraduar gjuha e përdorur. Në debat janë përfshirë gazetari, Arben Ahmeti dhe ish-luftëtari, Gani Geci.

Akuza e kundër akuza ka pasur mes palëve duke kaluar edhe në ofendime e sharje teksa po diskutonin për Gjykatës Speciale.

“Ju kur jeni shku tek Hashimi keni marrë pare për me mbrojtë atë “Liria ka Emër”, e keni kallaj me fol cka të doni”, dëgjohet duke i thënë Geci, Ahmetit ndërkohë ky ia kthen “Ti ke marrë pare prej Gjykatës Speciale për me dëshmu pra”.

”Ai që ka marrë pare ja qifsha nanën”, shprehet Geci teksa i referohet Ahmetit si “zagar i Thaçit”.

Panelistët po diskutonin për Gjykatën Speciale, përkatësisht për ish-krerët e luftës që po gjykohen në Hagë.

Related Posts