MaqedoniShowbiz

Zbulohen datat kur mbahet festivali “Sunny Hill” në Prishtinë

Festivali Sunny Hill, i cili ka tërhequr vëmendjen e dashamirësve të muzikës dhe kulturës në Kosovë dhe më gjerë, do të kthehet sivjet me një edicion të ri .

Ky event do të mbahet nga data 25 deri më 28 korrik në Prishtinë.

Me një fokus të qartë në zhvillimin e kulturës dhe mbështetjen e artistëve lokalë, ky festival ka sjellë në Prishtinë një diversitet të zhanreve të ndryshme.
https://www.instagram.com/p/C3LRw9kIEGw/?utm_source=ig_embed&ig_rid=084a07d3-3d22-400b-ab05-f71c718b6cca&ig_mid=953C6794-D731-44B2-9615-682E4EBB1149

Related Posts