AktualeBotë

11 ambulanca dhe 100 kamionë me ndihma të dërguara nga Turqia arrijnë në Gaza

Njëmbëdhjetë ambulanca dhe rreth 100 kamionë që transportonin ndihma të dërguara nga Turqia kanë arritur në Gaza.

Këtë e ka bërë të ditur Shoqata e Gjysmëhënës së Kuqe Palestine, e cila bëri të ditur se ndihmat kanë arritur në Gaza përmes pikës kufitare Rafah, shkruan CNN.

Tutje, bëhet e ditur se kamionët përfshijnë ushqim, ujë dhe furnizime të ndryshme mjekësore.

Related Posts